Kastemekot

Kauniit kastemekot lastentarvikeliikkeestämme Ylivieskasta

Ylivieskassa toimivan Kone-Asunmaan tuotteisiin kuuluvat myös kastemekot tytöille ja pojille. Kastemekkomme ovat kauniita, laadukkaita vaatteita, joista löytyy vaihtoehtoja niin perinteitä arvostavalle kuin modernimpaa tyyliä kaipaavalle. Esittelemme mielellämme sinulle tarkemmin kastemekkovalikoimaamme - tule käymään liikkeessämme!


Samalla kun tutustut kastemekkoihin, tutustu muihin lastentarvikkeisiin

Olemme lastentarvikkeiden erikoisliike, joten tarjontamme keskittyy monenlaisiin vauva-arjen tuotteisiin. Kastemekkojen lisäksi saat meiltä esimerkiksi vaunut ja rattaat, hoitopöydät sekä turvaistuimet huippumerkeiltä - hyvän listauksen tuotteistamme ja toiminnastamme löydät täältä.

Paljon tilaa testata ja tutustua tuotteisiin

Kun asioit meillä, voit kaikessa rauhassa tutustua erilaisiin lastentarvikkeisiin. Suuren myymälämme ansiosta näytteillä on paljon erilaisia malleja ja tilaa kokeilla tuotteiden toimivuutta. Hyväntuuliset myyjämme ovat apunasi kaikissa tarvikehankinnoissa.

Tule paikalle ja astu peremmälle! Meille ovat lämpimästi tervetulleita asiakkaat Ylivieskaa kauempaakin. Voit myös kysyä meiltä etukäteen kastemekoista tai muista tarvikkeista - ota yhteyttä!