sangynsuojat

Kätevät sängynsuojat liikkeestämme Ylivieskasta

Sängynsuoja on hyvä lisähankinta lapsen sänkyyn. Se pitää patjan kuivana vahingon sattuessa ja on myös näppärä apua silloin, kun lapsi opettelee kuivaksi. Tämä tuo mukavan helpotuksen perheen arkeen, sillä pyykkiäkin syntyy vähemmän. Laadukkaat sängynsuojat saat Ylivieskan alueen kattavimmasta lastentarvikeliikkeestä, Kone-Asunmaalta!


Ihanien unien lastentarvikeliike

Sängynsuojien lisäksi saat meiltä tietysti pinnasängyt, unipussit, matkasängyt, pinnasängyn reunapehmusteet, patjat, tyynyt ja monet muut mukavien unien tuojat. Myyjämme ovat lastentarvikkeiden asiantuntijoita, joten he antavat parhaat neuvot tarpeisiisi sopivien tuotteiden hankintaa varten. 

Tutustu myös muihin tarvikkeisiimme

Myös vaunut, turvaistuimet ja -kaukalot sekä hoitopöydät ovat osa Ylivieskassa sijaitsevan myymälämme valikoimaa. Meiltä saat siten samalla kertaa kaikki ne tärkeät tarvikkeet, joita lapsesi hoidossa tarvitset. Oma varastomme mahdollistaa tuotteiden välittömän saatavuuden ja hyvät tuotemerkit niiden laadun.Tervetuloa - aina Kokkolasta ja Pietarsaaresta asti! Jos haluat kysyä lisää sängynsuojista tai muista lastentarvikkeistamme, ota rohkeasti vain yhteyttä.