Turvaistuimet ja -kaukalot

Turvallisesti ja mukavasti matkaten - turvaistuimet ja -kaukalot liikkeestämme Ylivieskasta

Hyvä turvaistuin tai -kaukalo on valittu sekä lastasi että autoasi ajatellen. On tärkeää, että istuin on lapsen ikään sekä perheen autoon sopiva. Kone-Asunmaan lastentarvikeliikkeestä Ylivieskasta löydät laadukkaan turvaistuin ja -kaukalovalikoiman tunnetuilta merkeiltä. BeSafe, Brio, Ora, Graco, Emma, Britax, Maxi Cosi ja Klippan kuuluvat valmistajiin, jotka tarjoavat mukavuutta, tyyliä ja turvallisuutta pitkillekin matkoille.

Turvakaukalo vastasyntyneelle, turvaistuin pikku naperolle 

Turvakaukalo on vastasyntyneen paras paikka matkustaa. Turvaistuin puolestaan sopii jo hieman maailmaa ihmetelleelle taaperolle. Valittavana on myös turvakaukaloja, jotka sopivat käytettäviksi vaunujen ja rattaiden kanssa.Tilavassa myymälässämme on esillä paljon vaihtoehtoja, joita lapsesi voi kokeilla rauhassa. Myyjämme ovat mukanasi antamassa arvokasta tietoa sinua kiinnostavasta mallista sekä näyttämässä, miten turvaistuinten käyttö sujuu oikeaoppisesti. 

Meidät tunnetaan kauempanakin pirteän palvelun lastentarvike­liikkeenä

Hyvän valikoiman ja palvelun vuoksi kannattaa siis saapua paikalle vähän pidemmältäkin! Voit toki kysyä meiltä jo etukäteen turvaistuimista ja -kaukaloista tai muista tarvikkeistamme varmistaaksesi niiden saatavuuden.