Hoitopoydät

Helppoa vauvanhoitoa hyvällä hoitopöydällä - tervetuloa liikkeeseemme Ylivieskaan!

Hoitopöytä on vauvaperheen ehdoton hankinta. Se tuo turvaa ja helppoutta vauvan hoitamiseen, sillä pöytään saa käden ulottuville hyvään järjestykseen kaikki hoidossa tarvittavat tarvikkeet. Myös lapsen käsittely käy ergonomisesta pöydän korkeuden ansiosta. Kone-Asunmaan lastentarvikeliike Ylivieskassa tarjoaa sinulle kauniit ja kestävät hoitopöydät. Tule tutustumaan!

Saat hoitopöydän ja muut tuotteet heti mukaan varastostamme

Liikkeemme parasta antia on palvelun ja tuotevalikoiman ohella tuotteiden suora saatavuus. Sen minkä ostat, saat saman tien varastostamme. Ei odottelua ja asiointia muissa myymälöissä, kaikki tarpeellinen löytyy meiltä. 

Hoitopöytien lisäksi tarjoamme laajan vaunu- ja ratasvalikoiman, pinnasängyt, turvaistuimet ja -kaukalot sekä monet muut tarvikkeet huippumerkeiltä. Kannattaa tutustua ja tulla tekemään mahtavia löytöjä!

Ystävällisesti palvellen - tervetuloa!

Meiltä saat aina ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Meillä on pitkä kokemus lastentarvikkeiden parista, joten osaamme suositella varmasti tarpeisiisi sopivaa tuotetta. Myymälämme Ylivieskassa on avoinna arkisin ja lauantaisin - tervetuloa paikalliset sekä pidemmänkin matkan kulkijat! Voit toki kysyä etukäteen hoitopöydistä tai muista tuotteista, joista olet kiinnostunut. Ota yhteyttä!