Vaunut ja rattaat

Vaunut ja rattaat, jotka muuntautuvat kaikkien perheiden tarpeisiin

Kone-Asunmaan lastentarvikeliike Ylivieskassa tarjoaa seudun parhaan vaunu- ja ratasvalikoiman. Meiltä löydät monien mallien vaunut huippumerkeiltä kuten Emmaljunga, Ora, Bob, Emma, Britax ja Maxi Cosi. Tarjontaa riittää, ja suuressa myymälässämme on helppo vertailla sekä kokeilla erilaisia vaihtoehtoja.

Ensimmäisten lastenvaunujen hankinta on tärkeä päätös, joten henkilökuntamme antaa mielellään arvokkaita vinkkejä sinulle sopivien vaunujen valintaan.


Yhdistelmävaunut yllättävät helppokäyttöisyydellään!

Ne toimivat ketterästi sekä vaunuina että rattaina, jolloin samat vaunut riittävät lapsen vauvavaiheeseen sekä myöhempään vaiheeseen. Edustamme tunnettuja laatumerkkejä kuten Emmaljunga, Ora, Bob, Emma, Britax ja Maxi Cosi. Tervetuloa tutustumaan yhdistelmävaunujen malleihin Kone-Asunmaan lastentarvikeliikkeeseen Ylivieskaan!Tyyliä, turvallisuutta, täydellistä varustelua ja mikä parasta - mukavuutta sekä sinulle että lapsellesi

Vaunumme ja rattaamme vastaavat moniin toiveisiin. Kuoseista ja väreistä löytyy kauniita vaihtoehtoja, samoin varusteluista ja kokoluokista. Kaikki vaunut on valittu sillä ajatuksella, että ne tarjoavat mukavat ja turvalliset oltavat lapsellesi mukautuen myös erilaisten perheiden arkeen. Toiset tekevät pitkiä vaunulenkkejä, toiset taas arvostavat kompaktia kokoa. Toiset tarvitsevat vaunuihinsa tuplapaikoituksen. Meiltä löytyy ratkaisu tarpeeseen jos toiseenkin.


Tervetuloa viihtyisille vaunuostoksille!

Meillä asiointi on mukavaa. Saat aina asiantuntevaa apua, ja mikäli löydät mieluisat vaunut, oman varastomme ansiosta saat ne mukaasi saman tien! Tule tutustumaan liikkeeseemme Ylivieskaan tai kysy etukäteen sinua kiinnostavista tuotteista. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi.