Pinnasängyt ja muut tuotteet

Pinnasängyt ja muut tuotteet

Makoisa matka höyhensaarille - laadukkaat pinnasängyt liikkeestämme Ylivieskasta

Hyvä pinnasänky tuo turvalliset ja makeat unet pienokaiselle. Pinnasängyn laatuun ja käytettävyyteen kannattaa todella panostaa, sillä sängyssä lapsi nukkuu ja viettää paljon aikaa ilman vanhempien valvovaa silmäparia. Tule tutustumaan pinnasänkyjen valikoimaan Kone-Asunmaan lastentarvikeliikkeeseen Ylivieskaan! Tarjolla on kauniita ja kestäviä sänkyjä erilaisin tyylein sekä värein. Samalla nappaat mukaan sänkyyn sopivan patjan sekä muut oheistarvikkeet kuten sängynsuojat, pinnasängyn reunapehmusteet, tyynyt ja peitot.


Hyvää yötä tutussa, omassa unipussissa

Vielä paremman unesta tekee ihana unipussi, jossa lapsi nukkuu levollisesti. Unipussi vähentää myös öistä liikkumista ja pitää lämpötilan tasaisen mukavana. Omassa unipussissa uni tulee silmään vieraassakin paikassa.

Meiltä myös matka­sängyt, jotka kulkevat mukavasti mukana reissussa

Helposti pystytettävät matkasängyt kuuluvat Kone-Asunmaan tuotteisiin. Matkasängyssä lapsi nukkuu aina turvallisesti, missä tahansa perhe sitten sattuukaan matkustamaan. Mekanisminsa ansiosta sänkyä on helppo kuljettaa mukana.


Kastemekot

Hoitopöytä 

Hoitopöytä on vauvaperheen ehdoton hankinta. Se tuo turvaa ja helppoutta vauvan hoitamiseen, sillä pöytään saa käden ulottuville hyvään järjestykseen kaikki hoidossa tarvittavat tarvikkeet. Myös lapsen käsittely käy ergonomisesta pöydän korkeuden ansiosta. Kone-Asunmaan lastentarvikeliike Ylivieskassa tarjoaa sinulle kauniit ja kestävät hoitopöydät. Tule tutustumaan!

Sängynsuojat

Sängynsuoja on hyvä lisähankinta lapsen sänkyyn. Se pitää patjan kuivana vahingon sattuessa ja on myös näppärä apua silloin, kun lapsi opettelee kuivaksi. Tämä tuo mukavan helpotuksen perheen arkeen, sillä pyykkiäkin syntyy vähemmän. Laadukkaat sängynsuojat saat Ylivieskan alueen kattavimmasta lastentarvikeliikkeestä, Kone-Asunmaalta!