Turvakaukalot

Turvakaukalot liikkeestämme Ylivieskasta

Turvakaukalo on uuden perheenlisäyksen paras ja turvallisin paikka matkustaa. Turvakaukalossa vauva myös kulkee kätevästi mukana esimerkiksi ostosreissuilla. Joissakin malleissamme on mahdollisuus liittää turvakaukalo vaunuihin tai rattaisiin, mikä helpottaa mukavasti liikkumista paikasta toiseen. Kone-Asunmaan lastentarvikeliikkeestä Ylivieskasta löydät tunnettujen valmistajien turvakaukalot. Emmaljunga, Ora, Bob, Emma, Britax ja Maxi Cosi ovat edustamiamme tuotemerkkejä.


Tule tutustumaan turvakaukaloihin tilavaan myymäläämme

Esittelemme mielellämme sinulle mallistoamme ja neuvomme turvakaukaloiden sekä -istuinten käytössä. Tarjontamme on laadittu niin hyvin, että saat haluamasi kaukalon tai muun lastentarvikkeen mukaasi heti. Myymälässämme on paljon tilaa, joten voit tutkia eri vaihtoehtoja rauhassa ja kokeilla tuotteiden käyttöä. 

Tervetuloa pitkien perinteiden lastentarvikeliikkeeseen!

Kone-Asunmaa on toiminut jo vuodesta 1964. Olemme kokenut lastentarvikkeiden asiantuntija, joka seuraa aikaansa ja valitsee myyntiin aina turvallisiksi ja laadukkaiksi todettuja tuotteita. Kuuntelemme asiakkaitamme ja pyrimme täydentämään tarjontaamme heidän tarpeitaan parhaiten vastaaviksi.

Tule asioimaan kanssamme Ylivieskaan! Olet tervetullut pidemmänkin matkan takaa, meillä käy asiakkaita koko Suomesta aina pääkaupunkiseudulta asti. Voit kysyä myös etukäteen turvakaukaloista tai muista tuotteistamme - ota yhteyttä!