Uudistamme sivustoa tule myöhemmin uudelleen.


LÖYDÄ PERILLE


AUKIOLOAJAT

ma-pe 10-18

la 10-14

SOITA MEILLE

Puh. 08 420 189

Katso, mitä kaikkea meiltä löytyyLastentarvikeliike Ylivieskassa

Kone-Asunmaa jo vuodesta 1964 toiminut lastentarvikeliike Ylivieskassa. Meiltä löydät kaikki tärkeät ja tarpeelliset lastentarvikkeet kuten vaunut ja rattaat, pinnasängyt, unipussit ja petivaatteet, hoitopöydät, turvaistuimet ja -kaukalot sekä muut oheistuotteet. Laajaan valikoimaamme kuuluvat myös kauniit kastemekot.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan tarjontaamme liikkeeseemme. Asiakaskuntamme on laaja - tervetuloa myymäläämme vähän kauempaakin!


Edustamme tunnettuja ja turvallisia lastentarvike­merkkejä

Emmaljunga, Ora, Bob, Emma, Britax ja Maxi Cosi - siinä joitakin tuotemerkkejä, joiden laatuun sekä me että asiakkaamme luottavat. Haluamme tarjota mahdollisimman kestäviä, käytännöllisiä ja tyylikkäitä ratkaisuja vauva-arkeen. Siksi olemme valinneet kyseiset merkit edustukseemme.

Paljon lastentarvikkeita ja paljon myymälätilaa

Myymälässämme on runsain mitoin tilaa, joten voit rauhassa kokeilla esimerkiksi vaunujen käyttöä ja testata niiden toiminnollisuuksia. Oma varastomme mahdollistaa, että saat sinulle mieluisan tuotteen mukaasi saman tien!

Autamme sinua mielellämme kaikissa lastentarvike­hankinnoissa!

Kone-Asunmaalla työskentelee palvelualtis henkilökunta, joka on aina valmis antamaan hyviä neuvoja kaipaamasi tarvikkeen hankintaan. Meillä on pitkä kokemus lastentarvikkeiden parista ja tunnemme tuotteemme hyvin. Yhdessä löydämme varmasti parhaan ratkaisun juuri sinulle.

VAUNUT JA RATTAAT

Lastenvaunumme mukautuvat monien perheiden tarpeisiin. Paljon merkkejä ja malleja huippuvalmistajilta. Meiltä löytyy myös suuri valikoima kaksosten rattaita.

TURVAISTUIMET-
JA KAUKALOT

Sitä kalleinta aarretta on syytä kuljettaa turvallisesti ja mukavasti. Valikoimastamme löydät laadukkaat turvaistuimet ja -kaukalot.

PINNASÄNGYT JA
OHEISTUOTTEET

Toivotamme turvallista ja lempeää unta lapsellesi. Tule tutustumaan kestäviin ja kauniisiin pinnasänkyihimme sekä muihin tuotteisiin!