yhdistelmavaunut

Näpsäkät yhdistelmä­vaunut saat lastentarvike­liikkeestämme Ylivieskasta


Yhdistelmävaunut yllättävät helppokäyttöisyydellään! Ne toimivat ketterästi sekä vaunuina että rattaina, jolloin samat vaunut riittävät lapsen vauvavaiheeseen sekä myöhempään vaiheeseen. Edustamme tunnettuja laatumerkkejä kuten Emmaljunga, Ora, Bob, Emma, Britax ja Maxi Cosi. Tervetuloa tutustumaan yhdistelmävaunujen malleihin Kone-Asunmaan lastentarvikeliikkeeseen Ylivieskaan!

Tule ja kokeile yhdistelmä­vaunuja paikan päällä

Tilavassa myymälässämme on esillä paljon lastenvaunuja, joita on helppo vertailla ja kokeilla. Voit rauhassa tutustua vaunujen tekniikkaan ja käyttöön, me olemme apunasi kertomassa kaiken tarvittavan vaunuista. Oma varastomme mahdollistaa, että saat sinulle mieluisat yhdistelmävaunut mukaan heti!    

Meidät tunnetaan miellyttävästä palvelusta ja hyvistä tuotteista

Olemme liikkeessämme Sinua varten. Meille on tärkeää, että voit tuntea tehneesi hyvät ostokset ja saat juuri sellaisen tuotteen, jota tulitkin etsimään. Hyvän palvelun periaatteemme on kirinyt Ylivieskasta aina Kokkolaan ja Pietarsaareen asti - toivotamme kaikki tulevat ja jo kokeneet vanhemmat vaunuostoksille! Jos haluat kysyä etukäteen jotain yhdistelmävaunuista tai muista vaunuista, ota yhteyttä, vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.